Afkicken

AfkickenAfkicken

Zorgvuldig afkicken in een van de meest erkende afkickkliniek van Nederland.

Afkickkliniek Nederland beschikt over een aantal locaties door Nederland waarbij wij zo zorgvuldig en effectief mogelijk aan de slag gaan om het afkicken zo succesvol mogelijk te laten lopen. Zelfs is er de mogelijkheid om de cliënten te laten afkicken in het buitenland in een van onze partnerklinieken in het buitenland. Voor het kennismakingsgesprek met de afkick kliniek en het gehele nazorgtraject kunt u terecht op een van onze locaties bij u in de buurt.

Afkicken in Nederland of in het buitenland

De keuze om te afkicken in Nederland of voor afkicken in het buitenland bij een van onze partnerklinieken is afhankelijk van verschillende factoren zoals voorkeur van de cliënt, de specialisatie van de kliniek en het specifieke type verslaving. Alle klinieken van Afkickkliniek Nederland en onze partners werken met het 12 Stappen Model.

U kunt een intake gesprek direct aanvragen. Het gesprek wordt altijd gehouden op het hoofdkantoor in Amsterdam. Als besloten wordt het klinische traject in het buitenland voort te zetten, dan is er voorafgaand een diagnostische periode van enkele dagen. Daarna vertrekt de cliënt direct naar de luchthaven naar het buitenlandse partnerkliniek. Soms word er door ons aangeraden om bewust te kiezen om afkicken in het buitenland om de desbetreffende cliënt zo ver mogelijk van zijn eigen problematische leefwereld te krijgen.

Erkende kliniek in afkicken

Afkickkliniek Nederland is een erkende kliniek ( Erkend GGZ op het gebied van verslavingszorg ) en het inchecken in één van onze afkickklinieken in Nederland of bij onze partners in het buitenland kan al binnen 24 uur. Opname ten behoeve van een korte effectieve detox (ontgifting van het lichaam) kan zelfs onmiddellijk na de eerste ontmoeting. De kosten voor de behandeling worden voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

De rest van de website staat boordevol met informatie, zo staat er hieronder een overzicht met welke verslavingen wij behandelen. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op. We zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Afkicken overzicht

Latest from Twitter