Tekenen voor een ooglidchirurgie revisie

ooglidchirurgie-revisie

Hangende oogleden

Een reden hiervoor zou kunnen zijn dat de oorspronkelijke ooglidoperatie de eerste problemen onderbreek. Met andere woorden, er is niet genoeg huid verwijderd en / of de spier die het ooglid verheft, is niet aangescherpt (ptosis-operatie). Het resultaat is een ‘zware’ blik op je uiterlijk alsof je minder levendig en ouder bent dan je echt bent. Vaak zien uw ogen moe uit. Bovendien is de zaak bij sommige patiĆ«nten zo slecht dat het het bovenste gezichtsveld blokkeert.

Dit alles kan gecorrigeerd worden met een revisie ooglidchirurgie, in het bijzonder genaamd ooglid-ptosis-operatie, die de spier die verantwoordelijk is voor het opheffen van je bovenooglid straalt. Dit heeft het beoogde effect om je jonger en levendiger te maken.

Je kan niet (volledig) knipperen of je ogen sluiten

Het onvermogen om je ogen dicht te maken heet lagofthalmos, dit kan gebeuren als gevolg van een onbevredigende operatie. Een voorbeeld hiervan is dat tijdens een bovenste ooglid te veel huid uit je bovenste deksels is verwijderd, waardoor de ogen niet volledig kunnen sluiten, wat zeer ongemakkelijk is.

Gelukkig biedt Van den Broecke kliniek verschillende manieren om dit probleem te corrigeren, waaronder een herschikking ooglidchirurgie met behulp van huidtransplantaten, zodat de ogen kunnen sluiten en knipperen.

Een holle blik onder je ogen

Als je chirurg tijdens je eerste procedure overgevoelig was in haar of zijn verwijdering van de dikke zakken in je onderste oogleden, kan je nu een holle gezonken oogkijk hebben, alsof je moe of ziek bent.

Een herziene lagere blepharoplasty kan het volume op deze gebieden herstellen, waardoor je jeugdiger bent, alert en natuurlijk rustig bent.

Uw ogen zijn nu merkbaar asymmetrisch

In de eerste operatie werd te veel huid of vet verwijderd uit ofwel onder je oog of in het bovenste deel. Dit veroorzaakt een slechte positionering van een of beide van je oogleden, waardoor je uiterlijk een onevenwichtige, onnatuurlijke look geeft.

Een revisie regelt alles zodat de vorige symmetrie die u had is hersteld. Hoewel in werkelijkheid bij de meeste mensen hun ogen volledig symmetrisch zijn, is het meestal dichtbij genoeg dat het perfect uitziet. Deze corrigerende chirurgie zal de oogleden wijzigen zodat ze op bijpassende hoogten zijn en dus symmetrisch lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Latest from Twitter